اسپانیا

روشهای دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

€500,000 :سرمایه گذاری و خرید ملک

دریافت اقامت از طریق اجاره ملک

ویژگیهای روش سرمایه گذاری در ملک GOLDEN VISA

شامل تمامی اعضای خانواده من جمله همسر و فرزندان تا سن 18 و بالاتر و پدر و مادر متقاضی

مسافرت به تمامی اتحادیه اروپا بدون نیاز به ویزا

بدون شرط اقامت (تنها یکبار سفر در هر سال)

تبدیل اقامت موقت به دایم بعد از ۵ سال

دریافت پاسپورت اسپانیا بعد از ۱۰ سال

اجازه کار و زندگی در اسپانیا

بدون نیاز به دانش زبان و مصاحبه

روند سریع در کمتر از ۳ ماه

بدون محدودیت سنی برای اقدام و سرمایه گذاری

عدم نیاز به اعلام درآمد های خارج از اسپانیا و پرداخت مالیات به دولت

امکان فروش ملک بعد از 5 سال

درمان، تحصیلات و خدمات اجتماعی رایگان

تحصیلات رایگان شامل تحصیلات دانشگاهی

بدون نیاز به داشتن تحصیلات، سابقه مدیریت و اثبات حداقل دارایی

امکانات و خدمات ویژه دفتر وکالت ما

دفتر فعال در مادرید

ارایه خدمات کامل حقوقی توسط وکلای رسمی دادگستری اسپانیا

ارایه خدمات مسافرت به اسپانیا و بازدید از املاک مناسب برای خرید

نمایندگی رسمی پروژه های تایید شده برای سرمایه گذاری

ارایه خدمات بعد از ورود برای ایجاد کار و سرمایه گذاری در اسپانیا از قبیل ثبت شرکت، خرید کسب وکار و غیره

ویژگیهای روش اقامت از طریق اجاره ملک

شامل تمامی اعضای خانواده من جمله همسر و فرزندان

بدون نیاز به سرمایه گذاری و تنها با اجاره ملک

بدون نیاز به داشتن تحصیلات، سابقه مدیریت و اثبات حداقل دارایی

تبدیل اقامت موقت به دایم بعد از ۵ سال

دریافت پاسپورت اسپانیا بعد از ۱۰ سال

بدون محدودیت سنی برای اقدام و سرمایه گذاری

درمان، تحصیلات و خدمات اجتماعی رایگان

تحصیلات رایگان شامل تحصیلات دانشگاهی

بدون نیاز به داشتن تحصیلات، سابقه مدیریت و اثبات حداقل دارایی

امکانات و خدمات ویژه دفتر وکالت ما

دفتر فعال در مادرید

ارایه خدمات کامل حقوقی توسط وکلای رسمی دادگستری اسپانیا

نمایندگی رسمی پروژه های تایید شده برای سرمایه گذاری

ارایه خدمات مسافرت به اسپانیا و کمک در اجاره ملک

شماره دفتر تهران 22230454 و تلفن مستقیم از تهران به کانادا 82802084

به گروه وکلای بین المللی رایتون خوش آمدید