پرتغال

روشهای دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری و خرید ملک به میزان 500,000€ و یا 350,000€ برای املاک بالای ۳۰ سال عمر و یا در مناطق خاص

سرمایه گذاری تجاری

€350,000 در فعالیتهای تحقیقاتی
€250,000 در پروژه های هنری و مرمت آثار باستانی
€500,000 در سهام صندوقهای سرمایه گذاری

ویژگیهای روش اقامت پرتغال GOLDEN VISA

شامل تمامی اعضای خانواده من جمله همسر و فرزندان و والدین

مسافرت به تمامی اتحادیه اروپا بدون نیاز به ویزا

بدون شرط اقامت (تنها 7 روز اقامت در سال اول و 14 روز دز سالهای بعد)

تبدیل اقامت موقت به دایم بعد از ۵ سال

دریافت پاسپورت پرتغال و اتحادیه اروپا بعد از 6 سال

اجازه کار و زندگی در پرتغال

بدون نیاز به دانش زبان و مصاحبه

روند سریع در کمتر از ۳ ماه

بدون محدودیت سنی برای اقدام و سرمایه گذاری

عدم نیاز به اعلام درآمد های خارج از پرتغال و پرداخت مالیات به دولت

در روش سرمایه گذاری در املاک، امکان اجاره ملک در طول زمان و فروش آن بعد از 5 سال

درمان، تحصیلات و خدمات اجتماعی رایگان

تحصیلات رایگان شامل تحصیلات دانشگاهی

اقدام برای سایر افراد خانواده برای کار، زندگی و تحصیل در پرتغال

بدون نیاز به داشتن تحصیلات، سابقه مدیریت و اثبات حداقل دارایی

امکانات و خدمات ویژه دفتر وکالت ما

ارایه خدمات کامل حقوقی توسط وکلای رسمی دادگستری پرتغال

نمایندگی رسمی پروژه های تایید شده برای سرمایه گذاری

ارایه خدمات مسافرت به پرتغال و بازدید از املاک مناسب برای خرید

ارایه خدمات بعد از ورود برای ایجاد کار و سرمایه گذاری در پرتغال از قبیل ثبت شرکت، خرید کسب وکار و غیره

شماره دفتر تهران 22230454 و تلفن مستقیم از تهران به کانادا 82802084

به گروه وکلای بین المللی رایتون خوش آمدید